top of page

Aika juhlia?

Täffä AB järjestää räätälöityjä tilaisuuksia asiakkaan ideoiden, toiveiden ja visioiden mukaan. Ainutlaatuiset ja avoimet juhlatilamme ulkotiloineen soveltuvat erilaisiin tapahtumiin, mm 

  • lounaat, juhlaillalliset ja banketit

  • juhlia ja diskoja

  • kokouksia, kursseja ja konferensseja

Meidän kahden ison terassin ansiosta meillä voidaan myös järjestää ulkotapahtumia – juhlasaliin sekä terasseille mahtuu jopa 650 vierasta. Juhlasalin kalustukseen kuuluu muun muassa baari laajalla valikoimalla, laadukkaat AV-järjestelmät, siirrettävä näyttämö sekä iso ammattikeittiö. Tapahtumat voidaan järjestää joustavasti iltaisin ja viikonloppuisin. Meillä on A-oikeudet ja voimme myös tarjota cateringpalveluita. Juhlapaikka sijaitsee Espoon Otaniemessä, lähellä kampusalueen metroasemaa.

Illallinen

Meillä on kokemusta pienistä yksityisjuhlista aina suuriin yritysillallisiin. Juhlien koosta riippuen voi tilaksi valita tilavan juhlasalin tai pienemmän klubihuoneen.


Ruokalistat löytyvät ylhäältä

Häät

Tilava juhlasalimme sopii erinomaisesti häihin. Salissamme on ollut vihkiäisiä sekä hääjuhlia.

Juhla

Tilamme soveltuvat erilaisiin tilaisuuksiin, kuten yksityistilaisuuksiin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin, kursseihin ja konferensseihin 50 - 650. Tarjoilualueella on alakerrassa suuri terassillinen juhlasali sekä pienempi sali ja kattoterassi yläkerrassa. Hyvin varusteltu baari ja ammattikeittiö sopivat kaikkeen intiimeistä illallisista ja pienistä kokouksista suuriin diskoihin ja juhliin. Suuren juhlasalin korkeatasoinen ääni- ja valojärjestelmä mahdollistaa oikean tunnelman jokaiseen tapahtumaan.  Tarjoamme myös mahdollisuuden liikkuvalle näyttämölle, joka voidaan muotoilla tarpeen mukaan.

bottom of page